Scania Södertälje

Projekt beskrivning

Scania Södertälje

Scania Södertälje

Beställare: Scania AB
Byggtid: Augusti 2017 – Mars 2018
Entreprenadform: Delad entreprenad
Ordersumma: Totalt cirka 22 mkr

Oljibe har fått förnyat förtroende hos Scania i Södertälje med projektet ”TOGS” samt tre mindre projekt. B210 TOGS-projektet innefattar tillbyggnad av nya produktionslokaler för att kunna ta hand om tillverkningen av nya växellådan i samarbete med MAN. Oljibe har även fått förtroendet i tre mindre projekt åt Scania som omfattar bla. ny Rigg för test av turbomotorer. Utökad skärmtaksyta för mellanlagring av material som slussas in i Chassiline B230 för färdigställande av lastbilar som rullar ut på testbanan var 8:e minut. Dessutom bygger vi ut B183 PEMS som innebär att lastbilarna kan fälla förarhytten när dem ska mecka, vilket dem förut inte kunde göra i dessa lokaler.

Oljibe är ramavtalskund hos Scania AB och har stor erfarenhet av komplexa industriprojekt, ofta med pågående verksamhet. I januari 2017 öppnade Oljibe upp ett lokalkontor i Södertälje för ökad satsning på denna marknad.

Kontakta oss

Kontakta oss

Jobba hos oss

Jobba hos oss

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies på denna webbplats. Om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng