God jul och gott nytt år!

God jul och gott nytt år önskar vi på Oljibe!Vi vill tacka alla kunder, leverantörer, medarbetare och samarbetspartners för det gångna året och ser fram emot ett spännande 2017. Årets julgåva går till Barncancerfonden med Oljibe som vänföretag.
I slutet på januari 2017 kan ni se fram emot vårt nya årsmagasin där vi bl.a. ger en inblick i våra spännande projekt, presentation av nya medarbetare, dotterbolaget Oljibe Stålbyggnads, nyheter i verksamheten m.m.

 

OLJIBE AB
Oljibe är ett entreprenadföretag som i nära samverkan med kunden levererar general- och totalentreprenader med inriktning mot industri, kommersiella lokaler och samhällsbyggnader. Familjeföretaget med anor sedan 1950 omsätter över 400 mkr med verksamhet i Stockholm, Uppsala och Södertälje. Vi bygger förtroenden

2017-11-02T09:58:36+00:00 2016-12-23|

Kontakta oss

Jobba hos oss

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies på denna webbplats. Om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng