OLJIBE sponsrar Barncancerfonden/Team Rynkeby

Team Rynkeby är ett nordiskt välgörenhetsinitiativ som syftar till att samla in pengar till Barncancerfonden.
Varje sommar i juli cyklar ca 600 personer från Sverige och Danmark för att stödja barn med cancer och deras familjer. Cyklisterna samlar in sponsorpengar och arrangerar olika events som går till Barncancerfonden där höjdpunkten är ett av Nordens största motionsarrangemang, cykelloppet från Malmö/Köpenhamn till Paris.

Barncancerfondens vision är en värld där barncancer inte är något att oroa sig för. 2012 kommer de pengar som Team Rynkeby donerar till Barncancerfonden att delfinansiera bygget av de femte Ronald McDonald-huset i Sverige som byggs i Uppsala, i samband med öppningen av Skandionkliniken vid Akademiska sjukhuset.

För Oljibe är det självklart att vara med och bidra, inte bara ekonomiskt utan även med tid, resurser och engagemang för utvalda välgörenhetsorganisationer och välutvalda projekt.
– Som led i ett ökat engagemang för samhällsengagemang känns det positivt att stödja ett sådant projekt som Barncancerfonden/Team Rynkeby som överrensstämmer med våra kärnvärden och värdegrund och samtidigt kombinerar välgörenhet med motion/hälsa. Detta är bara ett av flera kommande projekt där Oljibe vill vara med och bidra och ge någonting tillbaka. Självklart ser vi att vårt samhällsengagemang bidrar med långsiktiga värden för varumärket Oljiibe, men framför allt känns det verkligen givande och en självklarhet att kunna göra en skillnad för samhället med personalen i företaget som största drivkraft till vårt engagemang, säger Hjalmtyr Daregård, marknadsansvarig Oljibe AB.

Kring övriga frågor rörande samhällsengagemang och sponsring, kontakta
Hjalmtyr Daregård, hjalmtyr.daregard@oljibe.se