Nya spännande projekt Nya spännande projekt Nya spännande projekt

< Under april och maj månad har några nya intressanta uppdrag kommit in.
OLJIBE har fått det spännande uppdraget att få renovera och bygga om Åhléns citys takterrass på ca 1000m2. Projektet startade i april 2011 och beräknas vara klart under augusti 2011. Beställare är Ramsbury property ab. Parallellt med renoveringen av takterrassen har Oljibe fått en ytterligare beställning från Ramsbury property AB i en av fastigheterna på Drottninggatan. Projektet omfattar renovering av trapphus, målning enligt original design samt uppgradering och byte av samtliga dörrar för att uppfylla brand- och utrymningskraven.

 Åt Hufvudstaden har vi fått i uppdrag att göra en hyresgästanpassning på 1000m2 på Norrmalmstorg. Byggstart: Mars. Beräknat klart: slutet på juni 2011.

Akademiska Hus har gett oss i uppdrag att bygga om och anpassa nya kontorsutrymmen på ca 500m2 ute på Frescati området. Projektet påbörjades i april och beräknas vara färdigt under augusti 2011.

Linco Timoteijen har gett oss i uppdrag att göra en hyresgästanpassning på ca 500måt Stadsdelsförvaltningen.Projektet startade i april och ska vara klart i augusti. I etapp 2 ska vi göra en mindre hyresgästanpassning åt Tomina på ca 150msom med start i augusti beräknas bli klart i oktober 2011.