• GDPR

GDPR – trygg hantering av dina personuppgifter

GDPR står för General Data Protection Regulation och är en ny dataskyddslag som började gälla inom EU den 25 maj 2018. GDPR ersätter den svenska personuppgiftslagen (PuL) och innebär att kraven på hur företag får behandla dina personuppgifter skärps.

Det är viktigt för oss på Oljibe att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av den data som vi sparar hos oss. Läs gärna mer om vårt arbete och hur vi hanterar dina personuppgifter i vår integritetspolicy genom att klicka här.

Vi hoppas förstås att du vill fortsätta följa Oljibe och aktuella nyheter i vår verksamhet. Därför får du nyhetsbrev från oss. Önskar du avregistrera dig från nyhetsbreven är det bara att klicka längst ner i mailet på ”Avregistrera”.

Har du några frågor kring hur vi hanterar dina personuppgifter eller vill radera dina uppgifter är du välkommen att höra av dig till:

Louise Hartwall Kempe, (personuppgiftsansvarig på Oljibe)
louise.hartwall.kempe@oljibe.se

2018-06-29|

Kontakta oss

Jobba hos oss

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies på denna webbplats. Om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng