Vår bensinstationsservice flyttas till eget bolag: Hansa oil

Vår bensinstationsservice flyttas till eget bolag: Hansa oil

Precis som företagsnamnet Oljibe antyder har byggnationer, renoveringar och service för bensinstationer och depåer alltid varit en viktig verksamhetsgren för oss. Faktum är att våra anor sträcker sig ända tillbaka till 1950-talet.

Med Hansa oil ökar vi fokus på bensinstation- och drivmedelservice.
Från och med 1 september 2011 flyttar vi alltså över den verksamhetsgren som vänder sig mot oljebolag till det egna Hansa Oil, med huvudkontor i Västberga i Stockholm. Vd för företaget blir Monica Ekström, (vd för Oljibe 2001–2010). I erbjudandet kommer att rymmas alltifrån nybyggnationer och renoveringar till underhåll och service. Precis som vi tidigare gjort under Oljibes flagg, med andra ord. Faktum är att du som kund inte kommer att märka någon större skillnad. Förutom att vi med Hansa Oil får möjlighet att vässa vårt erbjudande ytterligare. Exempel på det är att även elinstallationsföretaget Flysta Elservice ab kommer ingå i Hansa Oil och hantera alla våra elinstallationer i Stockholmsområdet, vilket gör att vi får ännu större möjligheter att säkerställa samtliga kvalitetsaspekter även i den delen av vårt erbjudande.

Kunskap, engagemang och servicekänsla. Allt blir sig likt på Hansa Oil.
Ja, tanken är att du som kund känna ska igen alla de positiva faktorer som du förhoppningsvis upplevt i dina tidigare kontakter med Oljibe. Hansa Oil ska helt enkelt leva upp till dina högt ställda förväntningar, i allt ifrån hög servicenivå, snabb inställelsetid och professionalism. Hör gärna av dig till Hansa Oil, så får du veta mer om företagets möjligheter att bidra med sin spetskompetens i dina framtida projekt.

 

För övriga frågor, kontakta

Monica Ekström Daregård
VD Hansa oil ab
Tel: 070 323 94 40