Lanseringen av en ny hemsida är en av satsningarna inom Oljibes nya marknadsföringsprogram och utveckling av företagets grafiska profil. Visserligen har vi alltid fått beröm för den tidigare hemsidan, som av många har uppfattats som både originell och gett en bra bild av Oljibe som företag. Men utvecklingen går som bekant snabbt framåt, inte bara i vår egen bransch utan även inom IT-världen, och därför kände vi att det var dags att förnya oss. Dessutom får vi nu chansen att skapa en ännu vassare och mer informativ hemsida.

I utvecklingsarbetet har vi haft fokus på att hemsidan ska vara enkel och tydlig, där information om Oljibe och vår verksamhet presenteras för besökaren på ett smidigt, effektivt och strukturerat sätt. Några av de områden som har utvecklats är beskrivningen av intressanta referensobjekt, användarvänlig kontaktinformation och möjligheten att söka praktik eller jobb direkt med en webbfunktion på sidan. En detalj som däremot har tagits bort är det populära memoryspelet med våra ledstjärnor, men vi hoppas att de vid det här laget är välbekanta bland våra kunder och samarbetspartners. Och självklart är våra ledstjärnor fortfarande själva kärnan i hela vår verksamhet.

Hemsidan ska uppdateras regelbundet och kommer successivt att kompletteras med mer information, nya bilder och tjänster. För bästa användning rekommenderas en skärmupplösning på minst 1024×1200 px. Krux & Co har skapat hemsidan i samarbete med Thomson Interactive Media.

Vi tar gärna emot synpunkter och idéer till förbättringar angående vår nya hemsida. Klicka här för att maila vår webbansvarige.