Vi välkomnar Susanne Rosjö som ny styrelseledamot i Oljibe AB. Susanne har en lång och gedigen erfarenhet inom bygg- och fastighetsbranschen. Hon är sedan 2021 vd för BOAB,
ett privatägt bolag inom Vasaparkenkoncernen, som bedriver projektutveckling med fokus på nyproduktion av hyreslägenheter för egen förvaltning. Hon har tidigare haft flera ledande befattningar inom branschen såsom affärsområdeschef på Forsen, affärsutvecklingschef på Jernhusen och vVD på Axxonen Properties. Susanne har en högskoleingenjörsexamen från KTH och en fil.kand från Uppsala Universitet samt genomgått SBL Företagsledning för bygg och fastighet vid Handelshögskolan i Stockholm. Hon har tidigare styrelseerfarenhet från Bjerking AB, FIBOR och Swedtrain.

”Oljibe är ett anrikt entreprenadföretag med gedigen kompetens och erfarenhet bl.a av byggnation av avancerade forskningslabb och industrianläggningar. Jag ser verkligen fram emot uppdraget och att bidra till den spännande och ambitiösa förändringsresa man påbörjat, särskilt inom hållbarhet och digitalisering.”
Susanne Rosjö, tillträdande styrelseledamot i Oljibe

”Vi är mycket glada över att välkomna Susanne till vår styrelse som ny extern ledamot. Med sin gedigna branscherfarenhet från både beställarledet samt teknik- och konsultbranschen kommer Susanne tillföra värdefull kompetens och bidra med ny energi och nya perspektiv till vår styrelse. Oljibe har som ambition att bli ett av Sveriges första klimatneutrala byggföretag och parallellt står vi inför en tillväxt-, digitaliserings- och förändringsresa. För att fortsätta utmana branschen (och oss själva) känns det naturligt att även styrelsen behöver utvecklas i takt med företaget och där blir Susanne ett värdefullt tillskott.”
Hjalmtyr Daregård, styrelseordförande och tredje generationen inom ägarfamiljen i Oljibe

Ladda ner pdf