Anna-Carin Bachtiar, Projektchef

Anna-Carin Bachtiar, Projektchef
Anna-Carin (52 år) är utbildad civilingenjör från KTH med gedigen branscherfarenhet och imponerande projektmeritlista. Hon kommer närmast från Peab Bostadsproduktion och har tidigare haft lång karriär på bl.a. Zengun och Skanska i roller som projektchef, inköpschef, projekteringsledare och projektingenjör.

Andreas Dagerholm, Entreprenadingenjör

Andreas Dagerholm, Entreprenadingenjör
Andreas (36 år) har en högskoleutbildning från KTH och kommer närmast från Einar Mattsson där han varit entreprenadingenjör i 5 år. Dessförinnan arbetade han på Boetten som entreprenadingenjör och kalkylator.

Kenneth Castenhag, Platschef

Kenneth Castenhag, Platschef
Kenneth (49 år) är utbildad byggnadsingenjör och har 15 års erfarenhet i rollen som Platschef inom både nyproduktion och ROT med inriktning skola, kontor och bostäder.
Kenneth kommer närmast från BTH Bygg och påbörjar sin anställning på Oljibe i början på februari 2019.

David Hindersson Karlsson, Arbetsledare

David Hindersson Karlsson, Arbetsledare
David (29 år) är utbildad byggnadsingenjör från KTH med tidigare arbetslivserfarenhet inom Försvarsmakten. David praktiserade och sommarjobbade på Oljibe under studietiden på KTH och började sin anställning i bolaget i samband med examen i juni 2018.

Sofia Kallbro, Mood-/office manager

Sofia Kallbro, Mood-/office manager
Sofia (27 år) har en högskoleutbildning från Linnéuniversitet och har en bakgrund inom hotell & konferens och från olika serviceyrken. Närmast kommer hon från Clarion Hotel på Arlanda i rollen som mötes & event koordinator. I nya rollen som Mood-/office manager så är Sofias främsta uppgift att vara ett stöd till hela organisationen, vara en glädjespridare för medarbetarna och ansvara för bl.a. kontoret, konferenser, reception och interna support-ärenden.

Valtyr Daregård, affärsutvecklare

Valtyr Daregård, affärsutvecklare
Valtyr (27 år) har en kandidatexamen inom ekonomi från EU Business School i Montreux, Schweiz. Han har tidigare arbetslivserfarenhet som affärsutvecklare och försäljningsansvarig både internationellt och nationellt. Valtyr tillhör tredje generationen i ägarfamiljen och sitter med i styrelsen i Oljibe AB och i dotterbolaget Oljibe Stålbyggnads.

Nya befattningar

Emma Gremo och Johan Albrektsson har fått nya roller som projektchefer på Oljibe. Båda är utbildade byggnadsingenjörer från Nackademin och har arbetat i Oljibe sedan examen (2013 respektive 2014), först som arbetsledare och därefter som platschefer i flertalet samverkansprojekt.

Emma Gremo, Projektchef
Emma Gremo, Projektchef